Seminaari  22-23.8.2020:
Sraddhasta Premaan / Antaumuksen taimen kasvutarina
 

Read in english

Sosiaalinen media pursuu testejä: Ketä julkkista muistutan? Mikä on todellinen ikäni? Onko ruumiinrakenteeni kapha, pitta vai vata? Mikä on psyykkinen kotimaani? Minkä eläimen ominaisuudet vastaavat horoskooppimerkkiäni? Käytänkö älykkyyttäni kuin perhonen vai tiikeri? Leikkimieliset vastaukset venyttävät hetken leukaperiä suun vääntyessä hymyyn, mutta jättävät kertomatta, mikä on sielun todellinen tarve, ja missä vaiheessa sen oivaltamista olen.

Image
Image
Miljoonien elämien jälkeen olen vihdoin rohjennut bhakti-joogan polulle ja sitoutunut raivaamaan tilaa henkisen rakkauden kehittämiselle. Etenenkö vakaasti vaiko ailahdellen? Miten erotan rikkaruohot ​bhakti-lata-bijasta,​ antaumuksen taimesta?

Pitääkö minun luopua perheestäni ja työpaikastani edistyäkseni bhakti-joogassa? Mikseivät hurmion tuntomerkit jo tulvi sydämessäni? Eikö tämä prosessi olekaan minua varten?

Image
Image

Nyt sinulla on tilaisuus esittää näitä ja muita mieltä raastavia kysymyksiä Hänen Pyhyytensä Bhaktividya Purna Maharajalle. Kysy rohkeasti! Mitä täsmällisemmin muotoilet epäilyksesi, sitä yksilöllisemmin Maharaja voi ohjata sinua.


 
Toimita kysymykset kirjallisina tässä  viimeistään 19.8.2020, klo 18. Sraddhasta Premaan -luentosarja esittelee Sri Krishnaan kohdistuvan rakkauden yhdeksän tasoa. Kun tunnistat ne, pystyt ymmärtämään paremmin henkilökohtaista kehitystäsi ja löytämään työkalut eteen tulevien esteiden poistamiseksi.
Virtuaaliseminaari pidetään
Malminkylän Kartanon temppelihuoneessa

Aika jäljellä:

Showtime!

la 22. ja su 23. elokuuta, klo 7.45 alkaen

Luentosarja on kaikille avoin ja maksuton. Luovutamme Maharajalle rahalahjoituksen Vaishnava perinteen mukaisesti, vastavuoroisen kiintymyksen eleenä, seminaarin päätteeksi. Osallistuthan siihen avokätisesti!


Ilmoittautuminen: